در موج اول احداث نیروگاه های خورشیدی مگاواتی کشور که از سال 1395 آغاز گردید، غالباً از سیستم سازه ثابت و پنل های مونوفیشیال جهت احداث مزارع خورشیدی در کشور استفاده می گردید. اما از سال 1401 به بعد و با اقتصادی شدن قیمت پنل های بایفیشیال، سامانه ردیاب بایفیشیال مورد توجه گسترده صنعت خورشیدی قرار گرفت و به عنوان ساختار اجرای نیروگاه در بسیاری از پروژه های معظم به کار گرفته شد. این فناوری، مدرن ترین و اقتصادی ترین فناوری روز دنیا جهت احداث نیروگاه های خورشیدی قلمداد می شود.
با پایش و درک سوگیری فناوری های احداث نیروگاه خورشیدی به سمت سامانه های ردیاب بایفیشیال، شرکت مهریاب انرژی گستر شریف فعالیت های مهندسی و تحقیقاتی خود را از سال 1396 با هدف طراحی و ساخت بومی سامانه ردیاب خورشیدی بایفیشیال به صورت میدانی و در قالب یک پروژه 3 مگاواتی واقع در شهر کویری مروست (200 کیلومتری جنوب شهر یزد) آغاز نمود.
بعد از پنج سال فعالیت تحقیق و توسعه، MEGS توانست تا اقدام به طراحی، تولید و نصب به روزترین فناوری احداث نیروگاه خورشیدی نماید. سامانه ردیاب بایفیشیال غیر سنترال MEGS از سال 1401 به بازار ایران عرضه شد که از معدود مواردی به شمار می آید که فناوری یک شرکت ایرانی دانش بنیان بر لبه فناوری روز جهانی، به بازار عرضه می گردد.
مجموعه این تلاش ها منجر به احداث سامانه ردیاب خورشیدی بایفیشیال در پروژه 3 مگا واتی مروست یزد و در پروژه 8 مگا واتی دامغان تابان انرژی پاسارگاد گردید.